• Gratis verzending vanaf €50,- ♡
  • Snelle levering ♡
  • Voor 16:00 uur besteld = de zelfde dag verzonden ♡
  • Klantenbeoordeling 9.4/10 ♡
  • Snelle & vriendelijke klantenservice ♡

Wie ben ik?

Een eigen (fysieke) winkel en webshop beginnen was altijd mijn grote droom.

In augustus 2018 ben ik bij mijn ouders thuis begonnen met mijn webshop. Al snel kreeg ik de eerste bestellingen en ik was zo trots!

Al snel kreeg ik een aanvraag of ik met mijn handel op een ladies night wou komen staan. Dit was natuurlijk een droom voor mij. Net begonnen als 18 jarige en al zo snel worden gevraagd voor een evenement. Dit beviel zo goed dat ik graag naast mijn webshop ook evenementen en markten er bij wou gaan proberen te doen. Zo gezegd zo gedaan haha. In mei 2019 begonnen voor mij de eerste markten. Dit was het voor mij dat wist ik zeker! Helaas kwam COVID-19 al snel naar mijn start op de markten.. waardoor alles stil kwam te liggen. Ik heb veel zitten denken wat ik moest doen. Toen kwam mijn vader met de opmerking “ Bo als je in je zelf geloofd en denk dat je het kan en durft kijk voor een leuk klein en betaalbaar winkelpand”. Dit vond ik best een eng idee maar ben me er toch in gaan verdiepen. Na vele panden bezichtigd te hebben had ik mijn “droomwinkeltje” gevonden. In juni 2020 openende ik mijn eerste winkeltje aan de Dorpsstraat in Renkum. Dames & meisjes kleding en accessoires. Al snel kreeg ik een groot klantenbestand en groeide ik de winkel uit.. in 2022 kreeg ik de kans om een pand (wat ik al langer op het oog had) te huren in Elst. Dit heb ik met beide handen aangepakt want je moet in je zelf geloven! In maart 2022 opende ik mijn 2e winkel in het centrum van Elst. Al snel werd het zo druk in Elst dat ik besloten had om het pand in Renkum op te zeggen.

Wat was het druk in Elst en wat een aanwinst voor het dorp. Ik was zo trots!

 

Al snel kreeg ik gezondheids problemen paar keer opgenomen geweest en een paar keer met spoed geopereerd. Ik dacht dat ik er snel vanaf zou zijn maar helaas.. de uitdrukking van kwaad tot erger… dat was helaas bij mij het geval. Je hebt maar een gezondheid en daar moet je zuinig op zijn. Met pijn in me hart en heel wat tranen besloten om mijn droom eind 2022 te moeten opgeven. Mijn winkel, mijn trots, mijn kindje..

 

Besloten om hard aan mezelf en mijn gezondheid te gaan werken. Helaas zit dit erg tegen en komt er elke keer een nieuwe tegenslag.

 

Maar ook bij tegenslagen komt er een WONDER voor. In juni 2023 zijn wij erachter gekomen dat wij trotse ouders mogen worden van een dochtertje 🩷👶🏼 ook gaat helaas mijn zwangerschap niet zoals je graag zou willen. Maar we (proberen) positief te blijven voor ons kleine prinsesje. Ookal ben ik er nog lang niet met mijn eigen gezondheid..

 

Natuurlijk als vrouw zijnde ga je al kijken naar leuke kleding voor je kleine wonder haha! Maar ik kwam er achter dat ik het nog best lastig vind om leuke kleding te vinden voor baby’s en kinderen voor een betaalbare prijs.

 

Ik miste de winkel, markten en webshop zo erg.. dat ik samen met mijn vriend en ouders om tafel ben gaan zitten. En besloten heb dat ik vanaf nu me specifiek wil gaan richten op baby en kinderkleding. Natuurlijk had ik al leuke leveranciers want heb natuurlijk ook al 5 jaar meisjes kleding verkocht naast de dameskleding.

 

Ik vind het echt super leuk dat ik me nu echt alleen hoef te focussen op kinderkleding en accessoires! Vooral omdat ik nu zelf moeder word en echt tussen al die schattige en leuke kleding doorlopen daar knapt ieder mens van op 🙈😍

 

Ik probeer alles zo goedkoop mogelijk te houden want ik merk ook als mommy to be dat het allemaal heel wat geld kost zo’n kleintje.

 

Ik hoop dat ik jullie net zo enthousiast kan maken als wat ik ben! 💙🩷

 

Heel veel shop plezier lieverds 🛍️

Dikke kus Bo 💋