• Gratis verzending vanaf €50,- ♡
  • Snelle levering ♡
  • Voor 16:00 uur besteld = de zelfde dag verzonden ♡
  • Klantenbeoordeling 9.4/10 ♡
  • Snelle & vriendelijke klantenservice ♡

1. ALGEMEEN

1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Goldie Store en op alle met Goldie Store aangegane overeenkomsten.

1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende Voorwaarden van toepassing zijn op bepaalde diensten en/of producten.

1.3 Van het in deze Algemene Voorwaarden bepaalde kan uitsluitend worden afgeweken indien dit uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen en in welk geval de overige bepalingen van deze voorwaarden onverkort van kracht blijven.

1.4 Indien ook de Koper naar zijn algemene voorwaarden verwijst, zijn die voorwaarden niet van toepassing tenzij hiermee uitdrukkelijk schriftelijk door Goldie Store ingestemd is.

1.5 De internetsite van Goldie Store richt zich op de Internationale markt.

1.6 Onder "Koper" wordt verstaan iedere bezoeker van de internetsite dan wel elke natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Goldie Store in een contractuele relatie van welke aard dan ook staat of komt te staan.

1.7 Goldie Store behoudt zich het recht voor deze voorwaarden aan te passen aan wettelijke normen van Nederland.

1.8 Door het gebruik van de internetsite van Goldie Store en/of het plaatsen van een bestelling aanvaardt de Koper deze Algemene Voorwaarden evenals alle andere rechten en 
plichten zoals die staan vermeld op de internetsite.

 

2. AANBIEDINGEN EN TOTSTANDKOMING OVEREENKOMSTEN.

2.1 Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

2.2 Een overeenkomst komt tot stand op het moment dat een orderbevestiging aan de Koper is overhandigd per e-mail of post en daarbij is verzonden naar het door Koper opgegeven e-mailadres of hoofd adres.

2.3 Informatie, afbeeldingen, mededelingen mondeling, telefonisch of via e-mail verstrekt en opgaven van toepasbaarheid met 
betrekking tot alle aanbiedingen en de belangrijkste kenmerken van de producten worden zo nauwkeurig mogelijk (weer)gegeven of gedaan.
Goldie Store garandeert echter niet dat alle aanbiedingen en producten volledig met de gegeven informatie of toepasbaarheid in overeenstemming zijn. 
Afwijkingen kunnen in beginsel geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding.

2.4 Kortingscodes/ gratis verzending / actie codes kunnen niet achteraf verrekend worden!! Let goed op dat je codes goed invult.

 

3. PRIJZEN

3.1 Alle prijzen zijn uitgedrukt in Euro’s, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften hieromtrent, en zijn inclusief omzetbelasting.

3.2 Speciale aanbiedingen zijn slechts geldig voor de geldigheidsduur zoals vermeld bij die aanbieding. Of zolang de voorraad strekt.
Deze vermelding staat afgedrukt of wordt vermeld op de internetsite met betrekking tot die speciale aanbieding. Deze periodes komen altijd met elkaar overeen.

3.3 De Koper is de prijs verschuldigd die Goldie Store in haar bevestiging conform artikel 2 van deze voorwaarden aan haar heeft medegedeeld.

3.4 Bestellingen kunnen na de betaling is verricht niet worden geannuleerd.

3.5 Bezorgkosten zijn niet inbegrepen in de prijs.

 

4. BETALING

4.1 Bij bestellingen via www.goldiestore.nl kunt u veilig en snel betalen met Ideal overboeking. of kies voor de optie 'Betalen bij afhalen'

 

5. LEVERING EN LEVERINGSTIJD

5.1 Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd.  Goldie Store streeft ernaar om bestellingen binnen maximaal 3 werkdagen te verzenden. Genoemde levertijd geldt slechts als indicatie en geldt nimmer als fatale termijn. Goldie Store kan nadere informatie betreffende levertijden vermelden op de internetsite of op andere wijze schriftelijk of per mail kenbaar maken. Dergelijke informatie heeft slechts een indicatief karakter.

 

6. TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTER

6.1 Op alle aanbiedingen en overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

7. RUILEN EN RETOUR

7.1 Ruilen van artikelen kan binnen 8 dagen. Afgeprijsde, actie artikelen, outlet items en sieraden mogen niet geruild of retour worden gedaan. De artikelen die retour komen dienen in de oorspronkelijke staat ongebruikt niet gewassen of gestreken met de originele labels eraan en in de zelfde doos/verzendzak retour te worden gedaan.

Kosten van retour zijn voor de koper.


7.2 Retourneren van artikelen is mogelijk binnen 8 dagen. Heeft u een bestelling retour gedaan? Dan krijgt u naar goed keuring van het retour gedane artikel het bedrag binnen 3 werkdagen teruggestort. Heeft u betaald middels een cadeaubon? Dan krijgt u bij retour weer een cadeaubon. Cadeaubonnen/tegoedbonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.

Heeft u betaald middels een cadeaubon? Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.

Geld terug alleen via de webshop. In de winkel is het alleen mogelijk om te ruilen of u krijgt een tegoedbon.

Retour adres:

Goldie Kids 

Koningin Emmastraat 1

6661DL Elst (GLD) 

 

Zorg dat je de track en tracé code goed bewaard tot dat jou pakket retour is bij ons. Wij zijn niet aansprakelijk als het pakket kwijtraakt! Alleen met track en tracé code kunnen we samen achterhalen waar jou pakket is. 

8. GARANTIE

8.1 Bij Goldie heb je op alle artikelen een garantie termijn van 14 dagen. Mocht binnen deze periode een item beschadigd zijn of er treedt een ander mankement op. Meldt dit dan via het retourproces.
Natuurlijk geldt de garantie alleen op artikelen als er sprake is van een gegronde klacht. De klacht is alleen gegrond als deze NIET is veroorzaakt door:

  • Opzettelijke beschadiging of door nalatigheid. (bijvoorbeeld water-, val en/of stootschade);
  • Verkeerd gebruik of nalatig onderhoud;
  • Uitzonderlijke slijtage;
  • Beschadiging door het verkeerd wassen van het product;
  • Horloges hebben alleen garantie op uurwerk niet op de kast-band-batterij-glas-pushpen-gesp-verkleuring-waterdichtheid.

8.2 Er zit geen garantie op artikelen met stras, steentjes-met studs, opdrukken en of met bedeltjes.